Çay Lekesi Nasıl Çıkar

Çay Lekesi Nasıl Çıkar

Çay Lekesi Nasıl Çıkar

             En sık rastladığımız başımıza gelen kötü hadiselerdendir çay lekesi sevdiklerinizle doyasıya sohbet ederken farkında olmadan damlayan çayın pantolonunuz da bıraktığı o kötü görüntüyü derhal temizlemek için giriştiğimiz yöntemlerin bir çoğu o lekeyi telafisi olmayan noktalara getirmektedir.

Resim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      Pantolon, Gömlek, Ceket, Takım Elbise gibi kıyafetleriniz lekelenince En çok yapılan hatalardan biride ıslak mendille temizlemeye çalışmak, ıslak mendilin içeriğinde bulunan alkol ve benzeri maddelerin özellikle pamuklu giysilerde renklerinin solmasına veya çay lekesinin kumaşın derinine nüfus etmesine sebep olur.
 Resim
Bursa Kuru Temizleme olarak Sizlere Tavsiyemiz Değerli vaktinizi harcayarak çok beğenerek aldığınız kıymetli elbiseleriniz bir giyimlik olmasın lekelere müdahale ederken bir kez daha düşünün ve işi ustasına bırakın.
 
Endüstriyel Leke Konusunda Uzman kuruluşların yüksek temizleme teknolojisine dayalı kir ve yağ sökücü özelliğe sahip çevreye zarar vermeyen, biyolojik bakımdan tam parçalanıp doğaya karışan leke temizleyiciler kullanırız.
Lyniss Leke Temizleme Kitleri Tanıtım ve Satış Sitesi

TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZ KAPIYA HİZMETTİR.

TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZ KAPIYA HİZMETTİR.