Bursa Lekeci Halı Yıkama

Bursa Lekeci Halı Yıkama

Bursa Lekeci Halı Yıkama

Sipariş için hemen arayın | 0224 220 4660
Halılarınız özel tasarım makineler ve endüstriyel halı yıkama şampuanları ile hassas derecede ve hijyenle yıkanmaktadır. Lekeci halı yıkama fabrikamız profesyonel ekibi ile sizlere hizmet veren kurumsal bir halı yıkama fabrikasıdır.

Lekeci halıyıkama olarak Bursa'da Erikli den 
Yüzüncüyıl mahallesine teleferikten demirtaş mahallesine kadar uzanan geniş servis ağıyla Bursa'nın üç merkez ilçesi olan Nilüfer,Osmangazi ve Yıldırımın tüm mahallerine aynı gün ulaşıp halılarınızı teslim alabilecek servis ağına sahiptir.
Bursa'da Halı Yıkama konusunda yenilikleri takip eden lekeci halı yıkama bu sayede müşteri sayısını günden güne arttırmaktadır.
 
Bursa Halı Yıkama Tavsiye
 
 
Hanife Çelik

 

Halılarımı tavsiye üzerine size verdim ve çok memnun kaldım halım da ki çay lekesi çıkmış Teşekkürler.

...

 

Hülya Kurt

 

Bursa'nın her yerine aynı gün servis veriyor olmanız çok iyi hem benim hemde annemin halılarını aynı gün teslim aldılar.

...

 

Derya Osmanoğlu

 

 

Halılar serdiğim gibi evin içi çiçek bahçesi gibi mis koktu gerçekten harika

...

 

Lekeci Halı Yıkama

Halı yıkmama günümüzde evsel imkanlarla gerçekleştirilmesi oldukça zor olmakla birlikte yerel yönetim kanunları kapsamında kabahatler kapsamında suç olarak değerlendirilmektedir. Kanuna göre açık alanda halı yıkamak yasaktır. Evinizde ise böyle bir alan imkanınız olmamasından dolayı halı yıkama işlemlerini profesyonellere bırakmanız sizin açınızdan en doğru adım olacaktır. Kaldı ki, Bursa Halı Yıkama hizmetlerimizi tercihe ederek yüksek nitelikli sonuçlar elde edebilmeniz mümkündür. Firmamız, Bursa halı yıkama firmaları içerisinde en iyi sonuçları ortaya koyabilecek donanım ve deneyime sahiptir. Evsel imkanlarla, hatta mahalle arasında günlerce süren çabalarınızla elde edemeyeceğiniz kadar iyi bir temizliği size en iyi Bursa halı yıkama fiyatları ile sunmaktayız.

Halılarınıza zarar vermeden, en hızlı biçimde temizlenip, mükemmel biçimde kuruttuktan sonra adresinize teslim ediyor ve temizliğin keyfini sürmenizi sağlıyoruz. Firmamız temzilikte uzman bir firma olarak tüm yatırımını temizlik teknolojilerinin iyileştirilmesine yapmakta ve sizlere her geçen gün daha iyi hizmet verecek altyapıyı kurmaya çalışmaktadır.

Bursa Halı Yıkama hizmetlerimiz size üst düzey sonuçlar vaad eder, zira kullandığımız teknoloji halılarınızı mükemmel biçimde temizleyebilmektedir. Mükemmel temizliğin sağlanabilmesi ise çoğu zaman bireysel imkanlarla mümkün olmamaktadır. Zira halıların dokuma teknolojisine ve materyaline göre değişen kir tutuma kapasiteleri vardır. Evlerdeki makinelerle veya salt su ile derinlere işlemiş bakteriler ve yüzeysel kirlerin çıkarılması mümkün değildir. Basınçlı makineler, hava kompresörleri ve özel kimyasallar kullanarak yıkadığımız halılarınızda %99 hijyen elde edebilmekteyiz. Bursa Halı Yıkama hizmetlerimiz kapıdan alıp, yine kapıya bırakma biçimindedir. Kimi Bursa halı yıkama firmaları gibi gecikme veya halınıza zarar verme durumları bizde söz konusu değildir. Biz size en iyi Bursa halı yıkama fiyatları yanında en güvenilir hizmeti de sunmaktayız.

 


 

TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZ KAPIYA HİZMETTİR.

TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZ KAPIYA HİZMETTİR.