Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Lekeci Koltuk Ve Yatak Yıkama Bursa Nilüfer Koltuk Yıkama Temizleme - Armut

Kuru Temizleme Hizmetleri

 


Bursa' da Kuru temizleme denildiğinde ilk akla gelecek marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen lekeci kuru temizleme aklınıza gelen tüm tekstil ürünlerini temizleyebilmesi, profesyonel, hızlı ve güler yüzlü olması öne çıkan özellikleridir.

 

 

Ütü Hizmetleri

 

Tüm tekstil ürünlerini güvenle ütülemeye vereceğiniz yanma, parlama, gibi kumaşın dokusuna hasar vermeyen profesyonel ütü hizmeti almak için Bursa' da kuru temizleme lekeci size istediğiniz kaliteli hizmeti sunmaya hazır.


Halı Yıkama Hizmeti

 


 

 


Her gün evimizde temas halinde olduğumuz halıların kısa sürede kirlenmeleri olağandır fakat yıkanması için adını sanını duymadığınız firmalara yıkamaya verdiğiniz halıların eskisinden dahada kirli gelme olasılığını düşündünüz mü? Ne şartlarda yıkanıyor kim bilebilir. Bursa' da halı yıkama konusunda marka olmayı ilke edinmiş Bursa halı yıkama da son sistem ekipmanlarla hijyenik koşullarda size hizmet vermekten gurur duyarız.


Yorgan ve Battaniye Yıkama

Bursa' da Yorgan ve Battaniye konusunda bir çok firma gerekli sanayi tipi büyük makinelere sahip değildir ve bir çoğu ev usulü çamaşır makinelerde hijyenik olmayan sizin evde yapacağınız işlemden farksız işlem uygulayarak bu işi yaparlar. Bursa' da Yorgan, Battaniye yıkamada son sistem sanayi tipi 30-40 kg makinelerde 40-50 kg kurutma makinelerinde en kaliteli endüstriyel deterjanlar ve uygun ekipmanlarla kirlerinden arındırılır mis kokulu ve özenle paketlenmiş şekilde sizlere sunulur.

 

Stor ve Zebra Perde

 

 

 

 

 

 

 

Bursa' da Stor ve Zebra perde yıkama işlemi hassasiyet ve tecrübe isteyen temizleme işlemidir lekeci kuru temizleme olarak Bursa' stor perde yıkama konusunda uzman personelimizce yapılır ve perdenize zarar gelmeden kir ve tozdan arındırılır.

 

Ücretsiz Servis

Bursa'nın merkez Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım ilçelerinde bulunan ve ister halı yıkama yada kuru temizleme ihtiyacı tüm müşterilerimize ücretsiz servis imkanı ve kapıda ödeme kolaylığı.

 

 

Koltuk Yıkama Hizmeti

Özellikle son zamanlarda çoğalan Bursa koltuk yıkama firmalarının arasından sıyrılarak Bursa koltuk yıkama konusunda en üst seviyede müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Sizde garantili bir koltuk yıkama işlemi yaptırmak istiyorsanız ve bu koltuk yıkamadan %100 bir temizlik sağlamak istiyorsanız hiç düşünmenize gerek yok kullanmış olduğumuz antibakteriyel ilaçlar sayesinde de sadece koltuk takımlarınız temizlenmek le kalmayıp dezenfekte işleminde yapılmış oluyor. Para iadeli tek firma Bursa'nın en büyük firması Lekeci koltuk yıkama. Koltuk Yıkama anlamında detaylı bilgi almak için hemen iletişim kısmından ulaşabilirsiniz.

 


TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZ KAPIYA HİZMETTİR.

TÜM HİZMETLERİMİZ ÜCRETSİZ KAPIYA HİZMETTİR.